Dobrodosli

DObrodosli na srpski forum serije Rebelde i Rebelde Way!Registrujte se i uzivajte!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 El Patron de la Vereda (El Juego del Amor)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 213
Join date : 2008-05-02

El Patron de la Vereda (El Juego del Amor) Empty
PostSubject: El Patron de la Vereda (El Juego del Amor)   El Patron de la Vereda (El Juego del Amor) EmptySun May 04 2008, 18:28

El Patron de la Vereda (El Juego del Amor) E016dh0420gustavo20y20cgc4


• Sinopsis:

Gaston je jedan od najvaznijih nasljednika u zemlji. Njegov otac je jedan uspjesan biznismen. I najuspjesniji posao mu je diskografska kuca. Gaston je odgvoran za Musica Popular. Sa njegovim njuhom za posao, svi umjetnici koji potpisu sa njegovom kompanijom imaju uspjeh. Cijela zemlja pjeva pjesme Gastonove produkcije. Aplosutno najpopularnija muzika.

Gaston dobro izgleda, ljubazan je, simpatican. Zivot je bio velikodusan prema njemu i njegova figura se pojavljuje u najvaznijim magazninima. Gaston je uvijek novost. Kada skija, kada plovi, kada prezenetuje na hipodromu jednog od svojih konja, kada pokazuje svoju djevojku, i drugu, i drugu….Vijest je i kada nista ne radi. Gaston je kako ga prijatelji u sali zovu “gazda staze”. Ima sve sto pozeli. Gaston je Nono za svoje prijatelje. Od malena je svog djeda kojeg je puno voljeo zvao “nono”. I onda je i on trazio da i njega svi zovu Nono. Poceli su da mu povladjuju a poslije je preslo u naviku i ostao je Nono za prijatelje. I uvijek je uzivao da ga zovu tako. Jos vise kada je izgubio djeda.

Jedne veceri Nonovi prijatelji mu organizuju momacku vece i zavrse u jednom klubu. U klubu ima jedan show. Jedan pjevacica na koju Nonovi prijatelji ne obracaju puno paznju. Ali on da. Cim je cuo prve akorde prepoznao je pjesmu. I poslije glas. Gledao je na malu scenu i tamo ju je vidio. Tamo je bila Graciela..ili Sisi, kako ju je on preimenovao u srednjoj. Ali …da li je moguce? Sisi je umrla prije nekoliko godina. Ubila se.

Sisi je bila velika Nonova ljubav. I on nije znao da ga je njegov otac zauvijek odvojio od nje. Nono nikada nije saznao istinu. On je ostao sa slikom kada mu je Sisi rekla da ga ne voli i da ju ostavi na miru. I on “Ju je ostavio na miru”. Ostali su projekti sa Sisi…i snovi.
I sada Sisi nije Sisi koja pjeva. I pjesma koju slusa jeste njegova pjesma sa slicnim glasom ali drugim.

On ode sa svim prijateljima. Ali sredi sa jednim prijateljem da ostane slobodan i vrati se u klub. Sisi ga primi sa jednim osmjehom koji se spusti do nosa kada joj on rekne svoje ime. Ona ga je upoznala kroz povezanost sa njenom majkom. Proveli su noc pricajuci i pricajuci.. Ona ga ukrca u barku svojih snova koja se pretvara u nedovrsene rijeci, u vihor slika i gestova. Nono se osejca ziv i zaljubljen kako nikada, mastao je o toj djevojci koja je mogla biti njegova kcerka. Sisi se osjeca pazena i u pratnji u vihoru snova. Izmedju ostalog, Sisi radi u jednom kiosku brze hrane

Jedne veceri Sisi i Nono se poljube. Ta vece je bila dovoljna. Vjenacnje se priblizava i Nono je u vihoru sumnji. Jednom se nije zalozio i sada mu zivot daje priliku za revans. To je ludost. Njegov otac ga natjera da se zakune da ce se ozeniti. Nono osjeca da mu nedostaje zraka kada da obecanje svom ocu. Kao vrhunac, on osjeca da je ludost zaljubiti se u jednu zenu toliko godina mladju od njega.
Sisi saznaje da je covjek kojeg voli na ivici da ucini jednu veliku gresku. Ali ona nije kao njena majka. Ona se zalozi i bori za ljubav koju osjeca

Dan vjencanja, Nono ostaje da ceka mladu ali ona ne dodje. Sisi je odgovorna za to. Poslije Nono primi jednu poruku u kojoj se pominje da sudbina ne zeli da se on ozeni sa pogrijesnom zenom. I od tog momenta, Sisi uz pomoc najboljeg Nonovog prijatelja, i tajno, pretvori se u nocnu moru za Nonoa.

Koknurencija su u projektima. Unistavaju poslove jedno drugom. Nono se bori protiv jednog misterioznog takmicara koji ne ispada ni tako misteriozan ni takmicar, vec takmicarka. Sisi uz pomoc Gastonove sestre Meche, na celu je jedne “strane” diskografske firme, koja vodi ogorcene bitke. Uspjeh ih razdvaja. Ona je jedna nocna mora. Zagorcava mu zivot. Ali on placa oko za oko, zub za zub i poljubac za poljubac.

I ljubav ih ponovo ujedini. To se desi kada otkrije da ima pravo na jednu veliku ljubav. Pogotovo ako ga ta ljubav ne ostavlja na miru. Na kraju, Nono ponovo ceka dolazak mlade. Ali ovog puta mlada dodje.


• Nacionalnost: Argentina
• Jezik: spanski
• Zanr: komedija, melodrama
• Br. epizoda: 75 (150)

• Elenco
Gustavo Bermudez .......... Gaston
Camila Bordonaba.......... Sisi
Martin Seefeld.......... Bernardo
Segundo Cernadas .......... Javier
Hilda Bernard.......... Aurora…………
Back to top Go down
View user profile http://rbdiway.forumotion.com
 
El Patron de la Vereda (El Juego del Amor)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dobrodosli :: Ostali projekti Erreway-a-Resto de projectos Erreway-
Jump to: