Dobrodosli

DObrodosli na srpski forum serije Rebelde i Rebelde Way!Registrujte se i uzivajte!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Floricienta-sadrzaj narednih epizoda

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 213
Join date : 2008-05-02

Floricienta-sadrzaj narednih epizoda Empty
PostSubject: Floricienta-sadrzaj narednih epizoda   Floricienta-sadrzaj narednih epizoda EmptySun May 04 2008, 17:45

U ovoj temi cete moci unaprijed za cijelu sedmicu citati sta ce se desavati sa nasom Pepeljugom i njenim drustvom.Mi cemo se potruditi da vam nedeljom postavimo sinopsise za narednu sedmicu.


Epizoda: 40(28. 4. ' 08)

Flor bjezi i izgubi cipelicu.Federico je pronalazi.Delfina ne zeli prihvatiti da je Flor njena polusestra.Nilda se maskira i plasi djecu;Malala to vidi.Maia izazove pad Pirata kroz prozor,ali se boji da ce on uraditi nesto Nicu.Fede se vraca i poljubi Delfinu,ali nije isto.Drvo koje je Flor zasadila daje plodove.Flor odluci zaboraviti Federica.Fede ponudi cipelicu Delfini,ali to nije ista cipelica,ali ona ga odbija bez da kaze da to nije bila ona.On sacuva cipelicu.Flor zaspi u kuhinji.Antoine je probudi.Antonie je bolestan.Dorucak je pun nesreca,sumlji i gluposti.Flor sacuva drugu cipelicu u svojoj sobi.Flor kaznjava djecu zbog haljine.Facu dolazi,poziva Flor da izade sa njim navecer i kaze joj da mu je Fede rekao da to ne radi.Flor prihvata,da bi ucinila Federica ljubomornim.Nico ne moze rascistiti stvari sa Valen.Prekida Clarin poziv.Fede trazi od Matiasa da slijedi Flor i Facua.Flor kori djecu.Malala cuje kad Flor kaze "baka" Nildi i onesvjesti se.Valen kaze Nicu da nije rekla Clari ono sto joj je priznao.Nico poziva Claru u skladiste.Ona prihvata,ali nastavlja sa osvetom.Nico prolazi pokraj Pirata i njegovih prijatelja.Pretuku ga.Clara je bjesna jer on nije dosao na sastanak.Noc:Delfi vidi cipelicu i Fede odlazi da je baci.Pirata govori Nicu da je on Majin momak.Malala i Delfi misle da je Nilda cula za Delfininu vezu sa Pedrom.Martin obavjestava Dominique da se vraca sledeceg dana,ali ona to ne govori nikome.Fede potvrdi da Matias slijedi Flor i Facua.Odlazi baciti cipelicu,ali pronalazi amajliju i odlazi u Florinu sobu.Matias govori sta radi Flor,plese u jednom baru na plazi.Facu zeli poljubiti Flor.Fede otkrije da Flor ima drugu cipelicu.

Epizoda: 41(29. 4. ' 08)

Fede misli da Flor ima u svojoj sobi i drugu Delfininu cipelicu.Ne vidi haljinu.Flor govori Facundu da voli drugoga.Malala i Delfi ne objasne Nildi sta je cula.Roberta zove Federica.Nico moli Claru za oprostaj zato sto nije dosao na njihov sastanak.Ona vidi modrice.Poljubi ga da ga smiri.Delfi vidi koliko je potroseno na kartici.Vidi kupovinu parfema koji privlaci pcele i dva kostima.Facu je pred kucom i zeli poljubiti Flor ali dolazi Franco i prekida ih.Facu misli da je Franco momak kojeg ona voli.Maia odlazi priznati Federicu sve u vezi Pirate.Prekida ih Francov dolazak,koji se vratio da bi ostao.Sledeci dan:Franco savjetuje Nicu da uradi nesto da odusevi Claru.Dominique se zacrveni pred Francom.Fede pita Delfinu sta radi Flor sa njenom cipelicom.Nico ukrade kljuceve od Federicovog auta.Pirata odvodi Maiu.Delfi otkriva drugi kostim u Florinoj sobi.Flor zeli reci Fedeu da ga je poljubila ali ih Franco prekida.Nico bjezi i ukrade Fedeov auto.Fede upozori Franca da se ne udvara Flor.Titina renovira frizerski salon od onog sto je skupila.Nico poziva Claru da se voze u autu.Delfi prebaci Flor ono sto joj je uradila.Nico vidi Maiu na Piratovom motoru.Delfi misli da joj je Flor ukrala kreditnu karticu da bi kupila kostime.Flor ne odaje djecu.Maia ne priznaje Nicu da je jos sa Piratom.Delfi cuje da je Federico poljubio Flor,misleci da je to bila ona.Govori to Malali.Flor daje svoju haljinu Greti da je opere.Nico slijedi motor.Pirata ga izazove na utrku i Maia je nagrada.Malala kaze Delfini da mora nestati jedna od haljina.Uzima je od Grete.Flor prica Francu za poljubac.Sofi govori Titini da je Bata prekinuo sa njom.Titina se naljuti na njega.Fede vidi Gretu sa punim parom,odlazi sa svojim i pita Flor i Delfinu ciju su cipelice.

Epizoda: 42 (30. 4. ' 08)

Delfi govori Fedeu da je kostim dolazio sa dva para.Clara saznaje da se Franco vratio.Greta uci njemacki djecu i Flor.Dolazi bicikl koji je Tomas osvojio.Martin dolazi sledeceg dana.Dominique je lose.Facu govori Federicu da Flor voli Franca.Malala unistava jedan od kostima i baca ga.Flor tjesi Dominique.Franco goovri Federicu da je zaljubljen u Flor.Titina nema vise dugova.Fede govori Matiasu da mu je Facu rekao da je Flor zaljubljena u Franca.Franco to cuje.Flor odlazi u podrum,pronalazi jednu gitaru.Franco je odlazi traziti.Fede kasnije saznaje da Flor nije zaljubljena u Franca.Nico odvodi auto automehanicaru.Defli zeli izaci sa Pedrom ali na kraju ostaje sa Federicom i Nildom.Matias preuzima svu odgovornost za sudar.Titina trazi od jednog necaka da zavede Malau,kao bi joj se osvetila.Matias odlazi da se suprostavi Piratu zajedno sa Nicom i Francom.Saznaje da je Pirata otisao na jug.Maia je slobodna.U djecijoj kuhinji,djeca cekaju Flor,navodnu Federicovu djevojku.Flor se lose osjeca zbog nevolje sa Francom i Federicom.Noc:Nico rascisti stvari sa Clarom i ona shvati da je on vuk.Srecu se Malala i Chacho.Roberta se vraca,Dominique je i dalje lose.Umorna,Flor odlazi iz kuce jer se Federico i Franco svadaju zbog nje.Obojica trce za njom.

Epizoda: 43 (01. 5. ' 08)

Fede i Franco odlaze traziti Flor,svadajuci se izmedu.Flor se vraca kuci i moli ih da joj ne smetaju.Fede i Franco kazu da to vise nece raditi ali obojica iza leda drugoga ulaze u Florinu sobu.Otkriju se u isto vrijeme i opet se svadaju.Clara poludi kad shvati da su je prevarili blizanci i odlazi im se suprostaviti u kucu.Fede to cuje i ukori ih.Franco obeca Flor da ako zeli nece jos vise smetati i odluci je izbaciti iz glave.Delfina cuje da je Nico slupao Fedeov auto i govori to Federicu.Fede se naljuti na Matiasa sto ga je zastitio.Delfina govori Federicu da ce se zaruciti za nekoliko dana,ta novost padne kao bomba Flor.Maia i Nico smisle plan kako ce se osvetiti Delfini na zabavi.Tomas poklanja bicikl Roberti i to probudi ljubomoru u Dominique,koja se odluci osvetiti tako sto prekida kocnice na biciklu.Malala se srece sa Cachom koji se pretvara da je ugledni Santillanov prijatelj.Ona ne zeli prihvatiti novi sastanak,ali se ponovno se sastaju sledeci dan.Sofia ih vidi i napada majku ali je Cacho zaustavlja i govori joj da njena majka ima pravo da radi sta hoce.Malala je srecna Cachovim ponasanjem.Titina je i dalje ljuta na Batu jer ne zeli vidjeti Sofiu.Roberta ima nesrecu na biciklu zbog prekinutih kocnica i padne niz stepenice. Dominique se osjeca krivom.Flor i Fede odvode Robertu u bolnicu.Roberta je u nesvjesti.

Epizoda: 44 (02. 5. ' 08)

Roberta je slomila kost i morace mirovati nekoliko dana.Fede obavjesti ostale i ostaje u bolnici sa Flor.Malala to saznaje i zove Delfinu da ode tamo.Dominique,kriva,kune se da ce biti dobra sa Robertom.Ukrasava sobu da joj pozeli dobrodoslicu.Zeli joj napraviti desert.Cacho odprati Malalu do njene kuce.Roberta pita doktora zasto se Flor i Fede ne vjencaju.Delfina odlazi u bolnicu,ali Roberta se uplasi kad je ugleda.Fede odlazi sa Delfinom.Dominique sanja da odlazi u pakao.Fede se ljuti na Nica zbog auta.Flor ne vjeruje Roberti kad kaze da je vidjela Delfinu i Pedra zajedno i da joj je Delfina zaprijetila.Nico,zajedno sa Maiom,ponudi pomoci Delfini oko zabave.Nilda saznaje da Malala i njene kcerke nisu dobile nasljedstvo.Delfina moli Malalu za pomoc ali ona daje Sofiji zadatak.U osveti,Sofija unajmi jeftine servise za zabavu.Ispuhaju se gume na Pedrovom autu,i on ne moze podjeliti pozivnice.Martin zove Nica,ali se veza prekine.Malala daje Nicu pozivnice da ih podjeli.On to uradi ali medu siromasnim ljudima.Vraca se Roberta,vraca se Martin.Fede pita Flor ko je Lucrecia?Flor se spasi.Fede se pomiri sa Matiasom.Delfi prima jeftine stvari.Misli da su to narucili Federico ili Flor.Sve slomi.Saznaje da je to bila Sofia.Zeli je udariti.Fede joj kaze da ce zaustaviti zaruke zauvijek.Dominique poklanja kucicu za lutke Roberti.Uvjeri Flor da se mora bortiti za njegovu ljubav.Noc:Delfi se pomiri sa Federicom.Ali kad je poljubi,on kaze "Florencia".Flor to vidi.


Epizoda: 45 (5.5.’08)

Delfina je histericna jer ju je Fede nazvao “Flor”. Flor misli da ce se zaruke odloziti ali nije tako. Nilda osamari Delfinu koja histerise na Sofiju. Franco dotjeruje Martina. Franco kaze Flor da ne moze biti prijatelj sa njom. Flor pita Fedea da li je zaljubljen u Delfinu. On joj priznaje da ne zna ali da se svejedno zeni. Sljedeci dan: muski razgovor izmedju Franca i Martina. Dominique priznaje pred svima da je izazvala Robertin pad. Htjela je da prizna da je kupila dvije iste haljine ali ju Delfina zaustavlja. Clara ce otvoriti butik. Dolazak Lole, njene mladje sestre. Sofija saznaje da su djeca pozvala svakakve ljude na zaruke Fede priznaje Delfini da nije siguran da li je zaljubljen u nju a ona izigrava zrtvu. Malala je pozvala direktorku da bi odvela Dominique. Roberta joj oprasta ali Tomas ne. Franco se ponovo susrece sa svojom prvom djevojkom koja je sada pravi bombon. Zaruke se odrzavaju. Sofija glumi pred Batom mazeci Franca. Noc: Tomas i Roberta saznaju da Dominique odlazi. Dominique tuguje sa Flor jer ne zeli ici. Delfi je sokirana sa priminitvnim gostima. Martin ne zeli staviti naocale ali rusi stvari jer ne vidi nista. Malala i Titina se svadjaju na zarukama. Clara na prepad poljubi Franca ali ju zaustavi Lusia. Flor moli svoju mamu da se Fede ne zaruci ali je on taman pred zarukama.

Epizoda: 46 (6.5.’08)

Fede i Delfina se zarucuju. Flor se uzasno osjeca. Lucija vjeruje da je Clara Francova djevojka. Izmedju Lole i Martina ima hemije. Tomas i Robereta se zaklinju da ce se osvetiti Delfini. Dominique ne moze izaci iz sobice a piski joj se. Na kraju ju Flor i djeca nekako oslobadjaju. Tomas kaze Fedeu da bi on bio sretan kada bi se on i Flor vjencali. Dlefina se pred Fedeom pretvara da joj ne smetaju Nicovi “prijatelji”. Pomirenje izmedju Dominique i Tomasa. Titina i Violeta se sprijateljuju sa jednim grofskim parom. Grofica zeli da joj Titina gleda u kafu. Franco uspijeva objasniti Luciji da nema nista sa Clarom. Djeca donose macke na zabavu da Delfini izadje alergija. Dominique i Roberta su razocarane sto se Flor predala. Svi se zabavljaju na zabavi sem Federica, Flor i Delfine. Sljedeci dan: Dlefina se budi uz viku i alergiju. Nilda saznaje da Delfina misli da Fede voli Flor. Antonie ide na par dana da pazi bolesnog brata. Bend ima probu i Matias ih otkriva. Djeca ga mole da ih ne oda. Sofija saznaje da je Cacho necak od Titine. Martin zeli da se smuva sa Lolom ali odustane. Dominique se treba za nekoliko dana vratiti svojoj kuci i odluci uraditi svoje posljednje dobro dijelo….kaze Federicu da je kupila dvije iste haljine…jednu za Flor a drugu za Delfinu.


Epizoda: 47 (7.5.’08)

Fede pati jer ne zna koju je od njih dvije poljubio. Sofija se ne ljuti na Titinu zbog Cacha ali zato na Batu da. Cacho pokrade Malalu. Matias prikriva bend i izlazi sa Natom ali ga Delfina zove zbog fotografa i shvata da je sa Flor. Fede kaze da zna za haljine. Martin je lose jer se uplasio. Franco ga savjetuje kako da zavodi i vjezba to na Greti. Flor pokusava da zaboravi Fedea i izlazi za Facundom. Dlefina ucjenjue Dominique:ako ju ne oda za haljinu ona ce joj pomoci da ostane. Martin izlazi sa Lolom. Franco organizuje izlazak za Lucijom, Nicom i Ximenom, Lucijinom prijateljicom. Fede, ako potvrdi da je poljubio Flor, ozenice se sa njom..ali Flor mu kaze da to nije bila ona i da izlazi za Facundom. Martin i Lola su u cafeu. Nilda savjetuje Dlefini da se ne udaje za Federica jer on voli drugu. Martin ima napad znojenja pred Lolom. Sofija mu pomaze. Dominique kaze djeci da je pricala sa Fedeom. Malala pita Sladivara da pozajmi novac od njega. Nilda zeli da zna sto ne raspolaze nasljedstvom i Malala joj “priznaje” da se Saldivar bavio prljavim poslovima. Flor izvlaci “srecu” i Facundo joj kaze da on moze biti njena ljubav. Djeluje kao da neko zove Fecunda na telefon a on ne zeli da to Flor vidi. Fede pod groznicom priznaje svoju ljubav Flor.


Epizoda: 48 (8.5.'08)

Flor samo sto nije poljubila Fedea ali ju zaustavi Delfina. Pedro pomaze da se otjera Nilda. Martin se ponovo sastaje sa Lolom i ponovo uprska stvar. Dolazi Alejandro da prodaje sitnice a Flor ga zaposljava kao kuhara. Dominique priznaje djeci da ce joj Delfina pomoci da ostane a djeca se naljute. Malala daje cek Cachu. Lola ima prijateljski odnos sa Martinom. Pedro unisti Nildin stap i uvjerava ju da su to djeca ucinila. Flor otpusta Guida. Delfi zeli da Dominiqe ode. Facha ne zeli da bude ponovo sa Maiom. Dominique priznaje Fedeu da je poljubio Flor ali ju on nista ne shvata. Noc: Flor pokusava da kuha. Domenech dolazi da vodi Dominique i Dominique shvata da ju je Dlefina izdala. Nilda je ljuta na djecu. Maia obecava Fedeu da ce nastaviti sa casovima klavira ako on ozdravi. Flor Fedeu stavi list drveta na grudi. Pedro stavi Nildi trnje a ostavi tregove da izgleda da je to uradio Tomas. Facu dolazi posjetiti Flor. Flor sluzi uzasnu veceru. Fede sjeda za sto. Djeca shvataju da Fede nije cuo Dominique. Nilda vjeruje da joj je pakosti radio Tomas. Sljedeci dan: Facu odlazi sa svojom trudnom zenom da uradi ultrazvuk. Flor krade gotovo pile od Titine.Fede misli da se sjeca kada mu je Dominique rekla da je poljubio Flor. Matute ga ohrabruje da ju ponovo poljubi. Flor probava Delfinine cipele, plese i djeluje kao da ce se poljubiti sa Fedeom.


Epizoda: 49 (9.5.’08)

Fede ju ne poljubi. Malala ga upozorava da ne povrijedi Delfinu. Delfini izgore pilici u rerni. Cacho je izgubio Malalin novac u utrkama. Fede zamalo uhvati Pedra i Delfinu.Tititna moli Cacha da prekine sa Malalom.Veliki docek za Franca u skoli. Fede se kune da ce se izjasniti Flor ako ju nadje. Flor ne dopusta nikome da udje u kuhinju i zatvori Gretu. Domenech dovodi djecu ljuta na Martina sto je na casu nacrtao srce.Flor je se otarasi ali ostane njena torba. Nilda je razocarana i iako voli djecu, zeli otici. Fede vidi Franca i Flor. Matias vidi Maiu za klavirom i ona kaze Fedeu da je odlucila da ponovo svira. On joj angazuje najboljeg profesora. Delfina zeli da kupi u pekari ali Fede da karticu Flor. Amalia kaze da je Delfina sprzila pilice ali ona se izvuce. Lucia razumije da Franco voli Flor i predlaze mu da mu pomogne da ju zaboravi. Malala je sokirana sto je izgubila novac i trazi od Fedea pozajmicu. Fede otkriva da je Titina kuhala i zaposljava ju dok se ne vrati Antoan. Nilda ide skrivena u autu sa Pedrom i Delfinom i u putu sve priznaje ali dobija alergiju na macke. Nilda je ostavila pismo djeci. Malala daje jos novca Cachu. Sofija to cuje. Domnenech se vraca i isprica Fedeu da je Flor njegova tetka Lucrecia.
Back to top Go down
View user profile http://rbdiway.forumotion.com
 
Floricienta-sadrzaj narednih epizoda
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gran hotel

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dobrodosli :: Ostali projekti Erreway-a-Resto de projectos Erreway-
Jump to: